Ceaiul verde, licoarea minune din ceasca fiecaruia

Aparut initial in zona asiatica, ceaiul s-a raspandit rapid si in Europa, olandezii sau englezii transformand aceasta licoare magica intr-una dintre cele mai simple si mai bune bauturi care poate fi consumata oricand, oriunde. Daca in trecut ceaiul era o bautura a celor bogati, fiind servit la curtile nobililor sau regilor, astazi el se gaseste in casele tuturor si e servit mai ales in timpul intalnirilor sau cu ocazii speciale.

Dintre numeroasele tipuri de ceaiuri existente, ceaiul verde contine cel mai complet mix de substante esentiale pentru starea de bine a organismului. Aminoacizii, teina, vitamina C, fluorul, dar si calciul continute de acest tip de ceai sunt foarte bune daca sunteti in cautarea de antioxidanti, diuretice puternice sau stimulatoare cerebrale. Fara a intra in mai multe detalii, pe care le puteti citi si comenta pe ceai-verde.com, trebuie doar sa spunem ca proprietatile miraculoase ale ceaiului verde pot fi folosite in tratamentul pentru slabit, in cele pentru intinerirea tenului sau pentru reducerea tartrului dentar. De asemenea, un ceai verde baut dimineata poate face minuni in cazul oboselii intelectuale si fizice.

Tot pe ceai-verde.com puteti afla raspunsul la cele mai comune intrebari despre ceai si servirea lui, recomandari esentiale pentru a se evita imbolnavirea sau intoxicarea, dar si cateva contraindicatii care va pot salva de la inrautatirea anumitor boli sau afectiuni de care suferiti. In sectiunile dedicate tipurilor de ceai puteti sa aflati mai multe detalii despre ceaiul alb, negru, oolong sau rooibos, despre prepararea corecta a acestora. In plus, aveti la dispozitie si un index de plante medicinale, grupate alfabetic, pentru a gasi usor ceea ce va intereseaza. Articolele interesante despre alimentatie, diete si suplimente nutritive aduc cele mai inedite si folositoare informatii despre ceea ce v-ar putea interesa in aceste domenii. Iar daca nu stiti unde sa serviti un ceai verde de calitate, ceai-verde.com va recomanda si cateva ceainarii si cafenele.

Pentru mai multe detalii intrati in sectiunile dedicate ceaiului verde de pe ceai-verde.com si invatati cum sa folositi corect frunzele de ceai verde si cum sa-l serviti pentru a avea efectele scontate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu