Primavara si balerinii perfecti

Femeile adora balerini, un lucru dovedit si recunoscut de toata lumea. Preferintele fiecareia pentru un anumit tip de balerini poate descrie si o parte a personalitatii sale.

Primavara isi intra in drepturi si incepe treptat sa isi faca simtita prezenta. Este momentul sa renuntam la cizmele groase si grele pe care le-am purtat in sezonul rece. Luna martie este luna in care balerinii sunt purtati cu foarte mare placere si bucurie. Indiferent ca mergi la birou, la cumparaturi, la o intalnire de afaceri sau cu prietenele tale, in parc la plimbare, poti sa te incalti cu o pereche de balerini si sa te bucuri din plin de comoditatea pe care ti-o confera.

In culori simple sau combinate, cu accesorii sau fara, o pereche de balerini  este ideal sa fie purtata intr-o zi frumoasa de primavara. Orice tinuta combinata cu o pereche de balerini  se transforma intr-una la moda.

Modelele de balerini pe care ii poti purta cu incredere si care sunt la moda in colectiile de incaltaminte ale sezonului actual sunt: balerinii din piele in nuante calde si stralucitoare (portocaliu, orange, fucsia,  verde, rosu), balerinii comozi cu catarama, balerinii subtiri de vara, balerinii din piele naturala, balerinii casual din piele lacuita, balerinii sport, balerinii cu tinte, balerinii din panza.

Balerinii sunt o imbinare perfecta intre confortabil si stil. Dau un aer feminin oricarei tinute, de aceea sunt preferati de majoritatea reprezentantelor sexului frumos. Se potrivesc cu aproape orice tinuta, in special cu o pereche de blugi skinny si cu o camasa cambrata, completand perfect si o  tinuta cu blazer.

Primavara aceasta incearca sa porti balerini confortabili. Daca nu esti adepta tocurilor inalte (sau pur si simplu ai de facut multe drumuri intr-o singura zi), primavara aceasta poti opta pentru balerini simpatici pe care ii poti asorta rochiilor lejere, pantalonilor cu dunga sau poti sa ii porti impreuna cu o fusta ampla... pastrandu-ti feminitatea!

Balerinii sunt incaltarile cele mai cautate si adorate de doamnele si domnisoarele care isi doresc un look supercool, vesel si plin de culoare.

Pentru a fi in trend, din garderoba personala nu trebuie sa-ti lipseasca balerinii colorati care se vor purta tot sezonul cald 2014.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu