Sistemul de incalzire – parte intregranta a proiectului casei

Constructia unei case este un demers foarte curajos, ce implica o serie intreaga de etape importante. Pornind cu achizitionarea terenului pentru constructie si continuand cu intocmirea unui proiect pentru casa sau cu achizitionarea unuia, etapele premergatoare ridicarii unei constructii constau in: cercetarea zonei in care se doreste achizitionarea unui teren, pentru a vedea care sunt utilitatile de care zona dispune (exista sau nu conducta de gaz in zona, exista case bransate la reteaua de gaze, exista apa curenta, exista canalizare, exista retea de electricitate,  exista drumuri decente, etc), lipsa sau existenta uitlitatilor fiind un factor care se va reflecta in pretul pe care il veti plati pe teren. 

Urmeaza achizitionarea terenului si demararea tuturor demersurilor privind obtinerea autorizatiei de constructie: certificat de urbanism, avize de amplasament, proiect, si intr-un final autorizatia. Pana la acest moment, veti sti deja ce fel de casa veti avea, daca veti construi o casa clasica sau una cu un sistem de constructie dintre cele inovatoare (casa pasiva, amvic, casa din baloti de paie etc) si de asemenea, veti sti ce tip de sistem de incalzire veti folosi. Fie ca optati pentru incalzirea cu gaz natural si, in consecinta, conectarea la reteaua de gaze naturale din proximitate, fie ca optati pentru incalzirea cu curent electric sau cu lemne, sau, dimpotriva, cu o solutie moderna cum ar fi convectoarele electrice sau incalzirea in pardoseala, la centraleieftine.ro veti gasi cea mai buna oferta in materie de sisteme centrale de incalzire. Profesionistii cu care veti intra in contact in vederea achizitionarii unui produs vor sti sa va consilieze in functie de necesitatile existente. 

Odata aleasa o solutie centrala de incalzire, tot aici veti gasi si restul de accesorii ce va sunt necesare pentru desavarsirea lucrarii: tevi PPR, tevi de scurgere, vase de expansiune, puffere, calorifere, boilere, si orice alte elemente care va mai sunt solicitate de catre echipa de instalatori cu care lucrati pentru instalatia sanitara si termica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu