Cum sa fim eficienti si sa avem timp de toate?

Daca intrebi pe oricine dintr-o companie mare sau un angajator care are o firma si vrea sa faca ceva, sa o dezvolte cat mai mult care e marea sa problema ti se va raspunde simplu, la unison: timpul. Nu trebuie sa ne spuna nimeni ca timpul este un factor cheie intr-o lume extraordinar de competitiva si de rapida, unde lucrurile se misca intr-un ritm ametitor si tu trebuie sa tii pasul cu ele daca vrei sa reusesti. Cine stie cum sa isi gestioneze bine timpul castiga, este eficient, este productiv, termina tot si poate sa se apuce de altceva sau sa se odihneasca.

Managementul timpului este foarte dificil cand ai foarte multe de facut si pe toate le consideri importante. Ce ar trebui sa faci ca sa ai timp de toate? Sa te dedici unei actiuni pe care sa o termeni, nu incepi n sarcini si ajungi sa nu le termini pe niciunele. Sa incepi sa prioritizezi sarcinile, lucrurile de facut, cele care nu sunt asa de importante se mai pot amana cateva ore, poate o zi. Sa ai un orar foarte bine facut, fiecare interval de timp nevalorificat sa fie folosit cat mai eficient. Organizarea e cheia pentru un time management de calitate, e important sa stii si ce anume iti mananca prea mult din timp, cand pierzi timpul si cu ce. Si inca ceva important, sarcinile cheie de indeplinit care sunt cumva in rutina fiecarei zile trebuie sa devina obisnuinte. Exact ca mersul la toaleta pentru periatul dintilor dimineata sau spalatul pe corp inainte de plecat la lucru.

Le facem automat, ne-au intrat in reflex, nu pierdem foarte mult timp cu ele, stim deja cand si cat timp ne ia sa le terminam. Si cand ai inteles ce e cu time managementul esti si mai putin stresat, eficienta ta creste progresiv, reusesti sa te concentrezi pe fiecare sarcina. In teorie pare usor, nu? In practica va asiguram ca nu e asa. De aceea ar fi bine sa ai un life coach, o persoana cu experienta care sa iti ofere cele mai bune sfaturi pentru a putea avea un time management excelent. De exemplu, Roxana Muresan are experienta de peste 20 de ani in varii domenii, stie deja foarte bine ce important e timpul pentru fiecare persoana si va poate oferi cele mai interesante tehnici si metode pentru a putea folosi fiecare secunda in avantajul tau. Roxana Muresan te ajuta in sesiunile si programele speciale sa te concentrezi pe lucrurile importante, sa afli care sunt ele, sa iti setezi obiective personale si personale cat mai realiste, selectand de fiecare data adevaratele prioritati.

Planificarea, atingerea obiectivelor fara efort, stres mai putin, organizare mai buna, atitudine constructiva, orientata pe autodisciplina, iata doar cateva dintre lucrurile pe care le poti obtine la finalul programului de time management. Alte avantaje: sesiunile interactive, invatarea dinamica, solutiile personalizate, consultanta de calitate, numarul mare de persoane carora li se adreseaza sesiunile, de la team leaderi, la manageri si sefi de departamente, antreprenori, persoane cu roluri multiple.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu