Apartamentele noi de vanzare, investitia care merita facuta in aceasta perioada

Veste incurajatoare pentru vanzatori si nu atat de buna pentru cumparatori, preturile la apartamente sunt in crestere si anul acesta, mai ales ca stabilitatea economica a tarii este din ce in ce mai buna. Un semn bun pentru trendul ascendent confirmat de specialistii in imobiliare este si constructia de ansambluri rezidentiale cu apartamente noi de vanzare, numai anul trecut peste 14.000 de locuinte noi au fost predate noilor proprietari. La aceasta se adauga si Programul Prima Casa ce incurajeaza tinerii sa-si ia o locuinta cu ajutorul statului, cererea tot mai mare de apartamente din partea celor care fie vor sa le refoloseasca sau vor sa locuiasca in ele.

Cresterea preturilor anul acesta e de cam 5.6%, se vede destul de bine la apartamentele noi, oamenii sunt dispusi sa investeasca in imobiliare de calitate, construite de dezvoltatori care pun accent pe structuri foarte bine proiectate si un design interior deosebit. Apartamentele noi sunt la mare cautare si pentru ca ofera conditii de locuit mai bune decat cele vechi, pentru cei care cumpara apartamente noi de vanzare in ansambluri rezidentiale avantajele sunt destul de multe, de la siguranta mai mare si posibilitatea aranjarii locuintei asa cum doreste fiecare gratie unei compartimentari diferite fata de cea din blocurile comuniste. Daca nu sunt luate pentru a locui in interior apartementele noi sunt perfecte pentru inchiriat, pentru spatii comerciale sau pentru alte tipuri de afaceri. In complexele rezidentiale exista o multime de facilitati pentru noii proprietari, in zona exista acces la toate utilitatile, exista parcari private, paza la usa, locuri de joaca speciale, multe spatii verzi.

Daca sunt luate pentru locuit proprietarii vor gasi in apartamente finisaje de calitate, centrale de ultima generatie, incalzire chiar si in dusumea, geamuri si usi termopan, usa de intrare din metal, securizata, parchet din lemn de calitate si izolatie realizata cu ajutorul celor mai noi tehnologii. Preturile apartamentelor noi de vanzare variaza in functie de dezvoltator si de tipul de imbunatatiri existente, fiecare client poate aduce unele modificari legate de design daca dezvoltatorul o permite, apartamentele au si balcoane mari si o orientare potrivita pentru a avea tot confortul necesar in locuinte. In ansambluri rezidentiale amplasarea blocurilor este bine gandita in asa fel incat sa se asigure intimitatea fiecarei familii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu