Ce este si care sunt avantajele unui aspirator stradal?

Intr-un oras mare curatenia este foarte importanta atat pentru sanatatea celor care locuiesc acolo, cat si pentru aspectul general al acestuia. Tehnologia moderna a permis dezvoltarea unor aparate speciale pentru curatenia stradala, aparate care inlocuiesc cu succes maturatul clasic si alte operatiuni realizate de oameni. Este vorba de un aspirator stradal, pe care-l puteti gasi si in oferta Gradinariu Import Export, magazin cu o gama diversa de utilaje si accesorii de salubrizare, este un aspirator puternic si usor de manipulat, cu o functionare silentioasa si autonomie mare.

Aspiratorul este autopropulsat, este prietenos cu mediul, are transmisie electrica, motoare puternice pentru aspirare si deplasare, franarea este foarte simpla cu ajutorul franelor electro-magnetice integrate in axa spate. Autonomia ajunge si la 16 ore in functie de utilizare, caroseria e din poliester alb, se deschide usor, containerul colectare are 240 litri, bateriile care ajuta utilajul sa se deplaseze si sa functioneze sunt pe baza de plumb-acide, incarcatorul de baterii este incorporat. Acest Aspirator stradal vandut de Gradinariu are latime reglabila pentru a putea fi utilizat in orice situatie, roata din fata este viratoare, rotile sunt rezistente la spargere, orele de functionare si autonomia sunt mereu sub control cu ajutorul unui indicator de ore, caroseria e protejata de eventuale ciocniri cu ajutorul benzilor de protectie. Suprafata de filtrare ajunge pana la 24 m2, aspiratorul e dotat si cu grila anti-colmatare pentru cazul in care sunt aspirate si pungi de plastic, frunze.

Din dotarile standard ale utilajului face parte si compartimentul blocabil pentru depozitarea obiectelor personale, functia booster, aspiratie suplimentara, destinata deseurilor de caine si resturilor de lemn, crengilor. Avantajele folosirii unui astfel de aspirator tin de rapiditatea curateniei stradale, de eficienta procesului, de calitatea curateniei si de confortul sporit in timpul curatarii. Suprafata acoperita este mult mai mare decat in cazul unei curatenii manuale, puteti avea acces chiar si in zone mai greu accesibile datorita designului compact al aspiratorului stradal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu