Site-urile de anunturi gratuite, avantajoase si pentru cumparatori, si pentru vanzatori

Internetul a adus multe schimbari in viata noastra. Facem cumparaturi mult mai usor, nu mai stam la coada pentru a lua un anumit produs, avem mai mult timp sa ne gandim la ce cumparam, sa ne documentam. Timpul este pana la urma cel mai important lucru pe care l-am castigat odata cu intrarea Internetului in viata noastra. Din momentul in care au aparut si site-uri de anunturi gratuite lucrurile au devenit si mai simple atat pentru vanzatorii de ocazie, cat si pentru cumparatori.

In primul rand, vanzatorii au putut sa-si promoveze produsele prin intermediul unor platforme user-friendly, au putut sa asocieze si imagini la anunturile lor, nu au mai fost nevoiti sa plateasca pentru a putea publica un anumit anunt. Prezentarea anunturilor a fost mult mai atractiva decat cele simple aparute intr-un ziar, nu a mai existat limita de spatiu sau plata la numarul de cuvinte, impactul anuntului a fost urias fata de cel publicat in ziar, ajungand in casele unui public tinta mult mai numeros. Din perspectiva cumparatorilor, site-urile de anunturi gratuite au reprezentat un motiv in plus sa renunte la umblatul prin oras dupa oferte si sa se concentreze doar pe alegerea celei mai bune. Cumparatorii au putut sa caute prin sute de oferte, au putut pune intrebari inainte de a cumpara ceva, s-au putut informa in prealabil si au putut negocia pretul. Pe de alta parte, la cumpararea oricarui produs a existat si o garantie ca acesta va fi returnat, livrarea era aproape imediata, prin curier rapid, in vreme ce serviciile oferite de respectivele site-uri erau imbunatatite de la o zi la alta pentru ca siguranta tranzanctiilor facute prin intermediul lor sa fie mult mai ridicata.

Anunturile gratuite au avantajul unui public eterogen vizat, pot sa atraga atentia chiar si celor care poate nu se gandeau de prima data sa cumpere un anumit produs, insa au auzit la tv, la radio de acel site si au decis sa ii dea o sansa. Evident, preturile pot fi mai mici decat in magazine, nu exista taxe de raft sau TVA platit, nu exista intermediari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu