Ofera potentialilor clienti o privire de ansamblu asupra locatiei tale cu tur virtual google

Oricine vrea sa aleaga o unitate de cazare pentru a-si petrece concediul sau vrea sa inchirieze un spatiu dintr-un restaurant pentru a organiza un eveniment privat si-ar dori sa vada mai intai interiorul, inainte sa mearga personal acolo. Daca e vorba de o locatie aflata la zeci de kilometri distanta acest aspect este esential pentru a alege sau nu respectivul loc.

Agentia de advertising independenta Tuku Media Group vine in ajutorul patronilor de afaceri cu o idee inovatoare de a prezenta oricarui client interiorul afacerii, prin realizarea unui tur virtual google bazat pe imagini 360 de grade. Practic orice persoana poate sa se plimbe prin toate camerele unui hotel sau sa vada salile unui restaurant fara sa se deplaseze din fotoliu. Fotografiile au rezolutie mare, se pot observa toate detaliile necesare, astfel incat toti cei care vor sa apeleze la serviciile respective stiu exact la ce sa se astepte cand ajung la fata locului. Serviciul Google Street View, folosit de utilizatorii obisnuiti pentru a vedea imagini cu localizarea exacta a unei adrese, pentru a naviga pe strazile oraselor, s-a dezvoltat, oferind acum si google business view, un serviciu prin care afacerea locala este integrata si prezentata in motorul de cautare sau pe hartile Google. Tururile virtuale create cu ajutorul acestui nou serviciu sunt de inalta calitate, Street View Inside, permit explorarea interiorului afacerilor diverse, oferind o panorama a intregului complex sau a interiorului intregii cladiri. Avantajul oferit de proiectarea unui tur virtual 360 de grade pentru interior tine de navigarea virtuala de pe orice device, PC, laptop sau tablete si telefoane smart.

Clientii se vor familiariza cu modul in care arata locatia, vor putea sa isi faca o idee despre cum ar trebui decorata si daca permite implementarea unor idei mai creative, daca vorbim de o petrecere aniversara sau de nunta, de exemplu. Odata inspectat spatiul de desfasurare a evenimentelor, potentialii clienti vor alege in deplina cunostinta de cauza si vor recomanda respectiva afacere si altora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu