Fotoliile de masaj Inada – Inovatie japoneza la tine acasa

Fotoliile de masaj din seria Inada sunt expresia suprema a design-ului tehnologic japonez si beneficiaza de toate inovatiile in materie de masaj, de la miscarile profesioniste de masaj Shiatsu pana la ingineria japoneza de mare arta pentru a crea cea mai „la indemana” varianta pentru cei ce isi doresc o investitie pe termen lung in cel mai sigur maseur profesionist: Inada. Experienta scaunelor de masaj Inada va avea un efect pozitiv asupra sanatatii si nivelului dumneavoastra de relaxare si confort cat si asupra unui somn mai sanatos.

Komoder aduce in Romania cinci tipuri de fotolii de masaj din seria Inada, considerate cele mai bune din lume, si anume: Inada Dreamwave, Inada Duet Zero Gravity, Inada YuMe Robo Medical, Inada 3S Flex si Inada 3S Medical.

Inada Dreamwave ofera un tip de masaj complet, „full-body”, construit pentru ajuta la detensionarea muschilor din corp si la inlaturarea rigiditatii. Programul oferit de acest fotoliu de masaj incepe prin scanarea corpului dumneavoastra pentru a identificare punctele de presiuni optime pentru masaj, exact cum ar proceda si un maseur profesionist la prima sedinta.

Inada Dreamwave reprezinta un amestec intre vechi si nou, intre vechile tehnici de masaj Shiatsu, inventate acum cateva mii de ani si tehnologia japoneza de top in materie de scaune de masaj. Dar ce este Shiatsu, de fapt? Este vorba de o tehnica mai veche decat acupunctura, bazata pe medicina chineza antica si adaptata in Japonia. Desi este vorba de o tehnica veche de 3000 de ani, ea continua sa evolueze si in ziua de astazi, sa fie rafinata si perfectionata de catre expertii in Shiatsu. Shiatsu inseamna, literalmente, „presiunea degetelor” pentru ca, in practica, degetele, palmele, coatele, genunchii sunt folosite pentru a aplica presiune in diferite zone ale corpului, cu intensitati diferite in functie de tipul de masaj necesar. Este vorba de o tehnicala medicala holistica care porneste de la premiza ca energia corporala trece prin anumite cai si puncte specifice prin organismul uman.

Fotoliul Inada 3S Medical cu incalzire este cel mai nou fotoliu de masaj medical din lume, construit sub indicatiile unui renumit instructor sportiv de stretching, Tadashi Kaneko. Acest fotoliu are functia de stretching pentru picioare, combinata cu metodele traditionale de masaj, fiind perfect pentru cei ce doresc sa isi imbunatateasca postura, circulatia si tonus-ul general. Avand un grad mare de rabatare, Inada 3S Medical este unul dintre cele mai confortabile fotolii de masaj datorita sistemului de incalzire cu perne de aer si a sistemului de masaj prin reflexetorapie cu ajutorul bilelor Shiatsu detasabile.

Acest fotoliu de masaj ofera si programul „Shoulder Focus” care are ca scop reducerea tensiunii in zona umerilor prin masajul claviculei cu ajutorul unui procedeu de compresie frontala de aer si presare usoara din spate. Astfel, se produce o extensie profunda a zonei si cauza principala a tensiunii in zona umerilor, care este postura incorecta, este eliminata.

Fotoliul Inada 3S Flex cu incalzire poseda doua programe de stretching : stretch pentru spate, dedicat utilizatorilor care petrec mult timp in fata computer-ului, intr-o pozitie incorecta si stretch complet, dedicat persoanelor sedentare, care nu au ocazia de a face multa miscare in timpul zilei.

Acest fotoliu ofera mai multe functii de masaj profund : masaj prin strangere, de la umeri pana la zona superioara a bratelor, masaj prin framantare, pentru ceafa, masaj prin rulare pentru spate, masaj in zona soldurilor, masaj Shiatsu pentru talpi si picioare si masaj pentru brate. Inada 3S Flex este un fotoliu caracterizat prin functia de contact permanent oferita, care garanteaza masajul eficient, fara pierdere de contact cu fotoliu, indiferent de inaltimea sau greutatea utilizatorului.

Inada YUME Robo Medical este un fotoliu de masaj tip balansoar, foarte popular in SUA si proiectat pentru prima oara in Japonia, de catre Inada. Avand o functie de „leganare”, Inada YUME permite o experienta de relaxare profunda, prin balansarea continua, in miscari de fluctuatie asemanatoare apelor curgatoare. Specialistii japonezi considera ca acest tip de balansare continua se desfasoara pe aceeasi frecventa ca cea a organismului uman.

Acest fotoliu ofera programele de masaj urmatoare: masaj Shiatsu, stretching, leganare si masaj, masaj rapid, masaj pentru umeri si masaj pentru zona inferioara a spatelui.

Fotoliul de masaj Inada Duet Zero Gravity ofera programe de masaj pentru tot corpul, cu dispozitiv de incalzire pentru degete si 5 programe pentru dimineata sau noapte. Inada Duet este modelul aniversar lansat cu ocazia implinirii a 50 de ani de existenta pe piata si este tot ce ti-ai putea dori de la un fotoliu de masaj: relaxare totala si un maximum de confort. Inada Duet este singurul fotoliu prevazut cu motoare duble si cu noua tehnologie de masaj pe 8 axe. Sistemul de motoare duble este necesar pentru masajul partii inferioare a corpului, asigurand un masaj prin framantare cu doua degete, diferit de tipurile de masaj conventional prin presopunctura.

Este de vorba de un masaj circular, cu 48 de capete, care simuleaza masajul efectuat cu varfurile degetelor de catre maseurii profesionisti. Sistemul de masaj inteligent pe 8 Axe poate realiza miscari independente, simultane si reciproce, atat pe directia fata-spate cat si pe directia dreapta-stanga, realizandu-se astfel un masaj complet, in functie de fiecare persoana si fiecare conformatie corporala. .

Tipurile de masaj oferite de Inada Duet Zero Gravity sunt masajul lombar, masajul muschilor piriformi, masajul degetelor de la picioare, masajul omoplatilor, masajul cefei, masajul gambelor si masajul partii posterioare a coapsei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu