G Shock – durabilitate garantata pentru intreaga viata

Seria de ceasuri G Shock sunt suficient de rezistente pentru a face fata loviturilor sau stresului care se poate produce atunci cand o persoana se bucura de viata in aer liber. Toata gama de ceasuri barbati sunt durabile, fiind facute din materiale suplimentare dense care pot rezista loviturilor, noroiului, apei si transpiratiei, facndu-le sa arate ca noi mult timp.

Ceasuri Casio sunt populare pentru stilul clasic si designul inovator, iar G-Shock continua aceasta traditie. Ramele de soc si curelele sunt realizate dintr-o rasina densa care va rezista nu numai socurilor unui stil de viata activ, dar se pot curata usor pentru a mentine ceasul sa arate ca nou pentru anii care vor veni. Desigur, rezistenta impotriva socurilor oferita de Casio G Shock este unul dintre principalele puncte de atractie, dar fiecare ceas contine multe alte caracteristici si functii care fac din el un produs multifunctionale pentru aventurieri.

Modelul de baza G Shock vine cu LED-uri ce se aprind pentru fateta ceasului si o acoperire luminoasa care, chiar dupa expunerea de scurta durata la lumina, va asigura iluminarea pe termen lung in intuneric; optiunile de fus orar care pot afisa ora in numeroase zone din intreaga lume in timp real; un cronometru, un cronometru cu 5 alarme programabile si capacitatea automata de repornire; un calendar; o alarma cu functie de amanare si o rezistenta la apa pana la 200 de metri.

In plus, fata de modelul de baza, aceste ceasuri G Shock vin cu versiuni cu caracteristici adaugate. De exemplu, G Shock Mudman este special conceput pentru a proteja impotriva daunelor provocate de noroi. Acest lucru il face ceasul perfect pentru cineva care se bucura de ciclism montan sau echitatie, ori chiar excursiile cu ATV-ul. G Shock Gulfman adauga rezistenta la coroziune si urmarire a ciclurilor lunii si al mareelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu