Diferenta dintre produsele naturale si organice

Acum, totul tine de tendinta consumatorilor de a merge pe ceea ce este verde, cat mai natural si folosirea mai multor ingrediente si produse ecologice. Produsele ecologice sunt mai sigure pentru corpul nostru si mai prietenoase cu mediul inconjurator. Cu toate acestea, atunci cand vine vorba de cei mai multi oameni, ei nu stiu diferenta dintre produse naturale si cele organice. Deci, daca va ganditi la trecerea la o gospodarie verde sau chiar daca doriti sa faceti o decizie mai constienta in ceea ce priveste sanatatea data viitoare cand sunteti la cumparaturi, atunci asigurati-va ca stiti diferenta dintre produsele naturale si organice.

S-ar putea sa fiti surprins de ceea ce aflati. In ultimele doua decenii, gamele de produse naturiste au devenit tot mai frecvente in magazinele alimentare. Pentru cea mai mare parte a cumparatorilor, cand se gandesc la natural si organic, cred ca este unul si acelasi termen, utilizat intr-un mod interschimbabil pe etichetele produselor. Pana de curand nimeni nu a crezut ca ar fi altfel, dar cu toate acestea, exista o diferenta intre produsele naturale si organice. Etichetele produselor car face publicitate produselor naturale le prezinta drept 100% naturale sau doar unele dintre ingrediente sunt naturale.

Autoritatile reglementeaza produsele care folosesc ingrediente naturale si le definesc ca fiind produse fara conservanti sau aditivi, si care necesita o lista de componente pentru toate produsele. Citind eticheta, puteti lua o decizie mai buna stiind daca un produs este natural, sanatos si sigur.. Pe de alta parte, produsele ecologice sunt reglementate astfel incat sa se asigure ca produsele au fost crescute intr-un mediu liber chimic.

Exista reglementari stricte si ale standardelor de calitate care trebuie admise pentru un ca produs sa castige un sigiliu ecologic certificat. Fiecare produs ecologic trebuie sa fie 95-100% organic pentru a fi certificat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu