Detalii despre livrarea de flori in Bucuresti

Floriile sunt un cadou care nu se demodeaza niciodata. Indiferent de eveniment, nu ai cum sa dai gres cu un aranjament floral sau buchet personalizat. Competitia in industria florala este insa destul de ridicata, mai ales in capitala unde exista numeroase magazinele de livrare flori in Bucuresti. De aceea, am pregatit cateva sfaturi pentru cei care vor sa isi deschida un business de succes in domeniu.

Studiaza designul aranjamentelor florale

Talentul nu este intotdeauna suficient. Fa-ti timp sa te documentezi si sa dobandesti cunostinte de baza in designul floral. Pentru mai mult ajutor, gaseste un mentor care poate sa impartaseasca din experienta lui. Totodata, invata despre nevoile plantelor si despre cum sa le ingrijesti pentru a le mentine proaspete o perioada cat mai indelungata. Daca timpul iti permite, angajeaza-te intr-o florarie inainte de a-ti deschide propria afacere pentru a intelege mai bine cum functioneaza business-ul.

Organizeaza un eveniment de deschidere

Pentru mai multa vizibilitate, organizeaza o mica petrecere de deschidere, in care sa vinzi si aranjamente la preturi cu discount. Promoveaza-ti afacerea in apropierea spitalelor, caselor funerare, scolilor, agentiilor de planificare nunta sau pe website-uri care abordeaza subiectele din domeniile respective. In zilele noastre, este crucial sa ai un site de e-commerce si fii prezent in social media, asa ca nu neglija piata cumparatorilor online.

Doneaza flori pentru evenimentele din comunitatea locala

Sponsorizeaza cu flori un eveniment monden sau un proiect caritabil local. In acest fel, iti expui numele si logoul in fata unor potentiali clienti. De asemenea, vei avea oportunitatea sa iti dovedesti talentul si calitatea produselor prin aranjamentele create pentru respectivele evenimente.

Inregistreaza o reclama pentru web

Reclamele TV sunt adesea prea costisitoare pentru afacerile mici. Totusi, in mediul online costurile sunt mult reduse, iar pe Youtube platesti doar pentru vizualizarile unui public tinta specific targetat. In plus, cu o camera digitala, un stativ si cateva cunostinte elementare de editare video, poti crea singur o reclama de 60 de secunde pentru floraria ta.

Cursuri de tip do it yourself

Organizeaza cursuri gratuite despre cum se creeaza aranjamentele florale de efect sau despre cresterea si ingriirea plantelor. Aceste activitati te ajuta sa iti pui in evidenta talentul si cunostintele in fata unor potentiali cumparatori. Poti sa oferi cate un curs gratis pe luna si sa distribui cupoane de reducere participantilor. Ca o promovare suplimentara a florariei tale, fa fotografii la eveniment si posteaza-le pe website, blog si pe retele sociale, alaturi de o scurta descriere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu