Cauze ale disfunctiei erectile la care nici nu te-ai gandit

Steroizii anabolici. Doamnelor, domnisoarelor, cand va mai curg ochii dupa un pachet de muschi si pectorali plini de patratele si brate vanjoase ganditi-va ca toata musculatura este in contrast cu ce se gaseste in pantaloni, in zona pubiana… Multi sportivi iau steroizi pentru a recupera orele de antrenament si a o lua pe scurtatura spre succes. Numai ca luatul pe scurtatura are mai multe efecte negative. Primul e ca scade nivelul de testosteron din sange, de unde si excitare sexuala slaba si interferenta cu producerea hormonului masculin.

Testiculele se micsoreaza – ouch! – si creste riscul aparitiei disfunctiei erectile. Daca testosteronul este produs artificial, sistemul care produce in mod natural testosteron nu prea mai e asa de ager si leneveste. Cand nu se mai iau steroizi, corpul nu va mai fi capabil sa produca suficient de mult testosteron ca sa „ridice” cel mai dorit organ din corpul barbatului, organul sau sexual. Operatiile la intestin si colon. Colonul si intestinele sunt separate de organele genitale. Cercetarile au demonstrat ca peste trei sferturi dintre barbati care au facut operatie la colon si au scapat de tesutul canceros au ajuns la disfunctie erectila. Nervii care au grija de organele sexuale sunt afectati in timpul operatiei, de unde si mesajele mai proaste care ajungeau la penis si ii dadeau verde pentru o erectie de toata frumusetea. Desi se incearca sa se evite cat mai multi nervi, nervii care sunt raspunzatori de erectia ferma cad mereu victime colaterale, de unde si imposibilitatea de a avea erectie cand vrei, chiar si cu stimulare individuala sau facuta in diferite moduri de partenera… Ciclismul facut prea mult timp. Mersul pe bicicleta e numai bun pentru a arde niste calorii si a imbunatati functionarea inimii. Dar prea multe ore pe bicicleta ar putea duce la efecte negative serioase asupra corpului uman. Statul pe sa pune toata greutatea corpului pe perineu, bucata de tesut dintre anus si testicule. Presiunea prea mare si prelungita la nivelul perineului, plini de vase de sange si nervi duce la aparitia disfunctiei erectile. Barbatii care au mers cu bicicleta peste 3 ore pe saptamana trebuie sa se astepte sa nu mai fie asa de rapizi cand partenera le spune: „Soldatelul sus si hai sa invadezi Normandia”.

O sa mai lata si nu asa de „nasoasa” poate sa reduca presiunea de la nivelul perineului si sa o duca spre fese. Disfunctia erectila asociata cu ciclismul e doar temporara-daca se simt dureri, noduli sau gadilaturi in zona perineului atunci problemele sunt mai grave. Cu cat stai mai mult in sa, cu atat risti sa faci cancer de prostata dupa 50 de ani-cea mai grava forma de cancer pe care un barbat o poate avea, mortalitatea fiind foarte mare si greu de tinut in frau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu