Scoli care au ruinat viata copiilor incercand sa-i protejeze

Cand au fost aprobate testarile, doar vreo 1.000 de elevi au avut probleme cu marijuana in organism, dar asta nu a dovedit ca toti studentii se drogheaza. Pana la urma, fata a fost transferata la alta scoala. Dupa scandalul iscat in scoala, conducerea a decis ca numai cei care participa la activitati sportive sa fie testati sau cei care erau nevoiti sa conduca.

Sharing-ul pozelor in bikini cu elevi. Cand avea doar 17 ani, Chelsea Chaney a postat o fotografie in bikini pe Facebook ca sa o vada prietenii si sa-i admire corpul. Un director de la Fayette County School a aratat poza sutelor de studenti si parinti pentru a le dovedi pericolele la care se expun copiii postand online diferite lucruri intime. Conducerea scolii s-a aparat si a spus ca poza a fost aleasa la intamplare, insa la cautari mai amanuntite s-a descoperit ca nu fusese deloc asa. In 2013, fata a deschis un proces impotriva scolii, cerand daune in valoare de 2 milioane de dolari. Politici absurde, fara atingeri.

In 2013, o scoala din British Columbia a interzis orice atingeri sau contacte fizice intre elevi. Daca nu respectau regula si se tineau de mana, de exemplu, elevii ajungeau instant in biroul directorului, unde trebuiau sa dea explicatii. Conducerea scolii s-a aparat, spunand ca aceasta regula a fost impusa pentru a-i feri pe elevi de rani si din motive de siguranta, insa parintii au vazut ina ceasta politica una cu zero toleranta. O alta scoala, dar din New York, a interzis mingiile grele, gen cele de fotbal, baseball, tot din motive de siguranta. Jocurile ce implicau atingeri fizice erau permise doar sub supravegherea stricta a unui adult. Si in Toronto, mingiile tari au fost interzise, asta dupa ce in 2011 un parinte a fost lovit in cap de o minge de fotbal american si a suferit o contuzie urata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu