Fii in top si afla primul cele mai noi oferte accesand Top imobiliare

Piata imobiliara este mereu in schimbare, la fel si modalitatile de cautare a unei locuinte. Ziarul sau mersul pana la o agentie de imobiliare inca fac parte din obiceiurile celor care sunt interesati de o noua achizitie imobiliara, insa Internetul, gratie calitatilor sale, se doveste o solutie mult mai eficienta pentru cautarea de anunturi imobiliare. La o simpla cautare pe Google gasim o multime de site-uri de anunturi din domeniul imobiliar, multe cu rezultate notabile, altele mai slabe.

Din prima categorie face parte si Top imobiliare (Topimobiliare.ro), un portal web de imobiliare care, desi s-a lansat relativ recent, august 2014, a devenit in scurt timp unul dintre cele ma vizitate portaluri de profil. Cu peste 6000 de anunturi imobiliare si peste 400 de agentii imobiliare inregistrate deja, Top imobiliare actualizeaza in permanenta ofertele pentru ca utilizatorii inregistrati sa isi gaseasca oferte fresh, potrivite criteriilor de cautare. Cu ajutorul Top imobiliare vinzi si inchiriezi apartamente, garsoniere, vinzi case, poti posta anunturi imobiliare comerciale si toate astea gratuit, dupa inregistrare. Pe acest portal pot posta atat agentii imobiliare, cat si particulari, adica oameni, nu companii, care isi vand, inchiriaza propriile locuinte. Daca se doreste acest tip de reclama privata, Top imobiliare o accepta, oferind si aceasta oportunitate de promovare.

Agentiile imobiliare inregistrate pentru prima data au si reclama gratuita pentru 1 an de zile. La momentul actual, oferta de anunturi cuprinde apartamente, case, spatii, cladiri si terenuri din mai toate zonele importante ale tarii, inclusiv Bucuresti. Fiecare anunt cuprinde o descriere a ceea ce se vinde, inchiriaza, o detaliere pe scurt a principalelor caracteristici, pretul in clar afisat in euro-se poate propune un pret-dar si localitatea si disponibilitatea sau datele de contact ale vanzatorului sau proprietarului ce inchiriaza.

Impartirea pe categorii-Agentii Imobiliare, Oferte recente, Dezvoltatori, Constructii Noi - usureaza cautarea in interiorul portalului, utilizatorii putand gasi rapid cele mai bune si mai noi oferte imobiliare. Intrati si dvs. pe site si gasiti ceea ce va intereseaza consultand ofertele imobiliare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu