Nu ai timp sa mergi la salonul de masaj? Ia-ti un scaun pentru masaj si ai rezolvat problema

Romanii sunt stresati, poate cei mai stresati dintre toti europenii din sud-estul continentului. Relaxarea, in adevaratul sens al cuvantului, a ajuns sa fie un subiect tabu pe care doar cei cu slujbe mai putin solicitante au curajul sa-l abordeze cu deschidere. Ca sa nu fiti nevoit sa apelati la serviciile piperate ale unui maseur si sa va relaxati in voie in propria casa, un scaun masaj este tot ce aveti nevoie.

Cu tehnici de masaj care se apropie de cele practicate de un maseur profesionist, scaunele pentru masaj va stau la dispozitie in orice moment simtiti ca sunteti incordat sau aveti nevoie de o pauza relaxanta. Cele mai bune si mai ieftine scaune pentru masaj le gasiti la komoder.ro, magazinul online de scaune si fotolii pentru masaj pe care oricine si le doreste in propria locuinta. Fiecare scaun masaj comercializat are un design special gandit pentru plasarea corpului omenesc intr-o pozitie detensionanta pentru toate categoriile de muschi, avand numeroase functii de masaj ideale pentru zilele cu nivel crescut de stres. Astfel, scaunele pentru masaj Inada Family pot aplica masajul shiatsu – acupunctura si stretching, tratand chiar depresia sau starile de rau, cele Panasonic si Human Touch detensioneaza si relaxeaza muschii intr-un mod original si sigur, in timp ce scaunele pentru masaj Sanyo iti aduc relaxarea si starea de bine japoneza.

Detoxifierea si reducerea stresului sunt si ele in prim plan atunci cand discutam despre un scaun masaj de la komoder.ro. Printre tehnicile de masaj intalnite la aceste scaune-minune regasim: masajul suedez – lovituri de masaj prelungi, vibratii -, masaj pentru tesut profund – presiune profunda localizata la nivelul muschilor de sub musculatura de suprafata -, reflexoterapia – posibila cu ajutorul suportului pentru picioare -, masajul pentru sportivi – pentru tesut profund si suedez, combinate -, masajul prin compresie de aer – strangere si relaxare cu airbag-uri, bun pentru detoxifiere. Doua tipuri speciale de masaj pe care scaunele pentru masaj le pot aplica sunt cel cu role – rolele se misca de-a lungul coloanei, de sus in jos – si cel „gravitatie zero” – pozitia corpului inclinat la 128 de grade, picioarele deasupra nivelului inimii.

Unele din cele 29 de modele de scaune au si functie de acupunctura sau masaj 3D, toate au telecomanda, panou de control, sunt usor de folosit, au programe predefinite si manuale de masaj, au si functie de memorare a setarilor. Comandati chiar acum „maseurul” dvs. personal si solicitati reducerile si oferta de pret in mod gratuit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu