Cum putem folosi natura pentru imbunatatirea sexualitatii

Scrierile tantrice vechi ne invata ca fiecare dintre noi avem o natura senzuala, extatica, acoperita de vinovatie, rusine si emotii neexprimate. Uleiurile esentiale si betisoarele naturale parfumate pot veni in ajutorul nostru pentru a indeparta aceste bariere ale mintii. Folosind cu intelepciune informatiile cu privire la tipurile constitutionale si facand unele analogii asupra anumitor aspecte subtile ale unor arome, le putem selecta pe acelea care ni se potrivesc. Pe acestea le putem folosi in difuzii, bai, uleiuri de corp, saculete cu plante, picaturi pe perna, alimente sau lichide.

Unii oameni au nevoie sa se relaxeze, sa se destinda, sa uite de problemele lumesti si sa se piarda in senzualitatca lor si a partenerului. Pentru a crea o atmosfera placuta si senzuala, prccum si stimulul hormonal necesar pentru o functionare armonioasa a organelor sexualc, putem folosi urmatoarele arome: angelica, clary sage, trandafir, sofran, lotus, iasomie, vanilie, tnuscata, ylang-ylang, jatamansi, patchouli, santal, tuberoza sau champa.
Alte persoane au nevoie de ajutor pentru a indeparta furia si tensiunile, pentru a-si simti natura lor extatica. Ei au nevoie de arome racoroase, calmante, cum ar fi cele provenite din flori: angelica, trandafir, musetel, champa, sofran, iasomie, muscata, ylang-ylang si santal.

Exista si persoane care au dezechilibre hormonale si se excita mai greu iar acolo e nevoie de stimulenti pentru a excita hormonii si pentru a dispersa inertia si depresia. Aromele de mare ajutor sunt cele de scortisoara, piper negru, cuisoare, clary sage, coada soricelului, salvie, anason, angelica si nytinarin. Uleiul de cuisoare (ca anestezic) poate fi folosit intr-o dilutie de doua picaturi la zece picaturi ulei vegetal, pentru a preveni ejacularea prematura, sau pentru a prelungi actul sexual. Organul genital masculin trebuie sters bine dupa aplicarea acestei dilutii pentru a nu desensibiliza organul sexual al partenerei. Cele mai renumite arome ce confera o stare de armonie si de claritate a mintii sunt: santal, sofran, camfor, vetiver, tamaie, lotus si trandafir.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu